Ε.Δ.Υ. 4ου Γυμνασίου Αμπελοκήπων 2023 – 24

Ειδική Αγωγή - Νέα

Αγαπητοί γονείς, σας ενημερώνουμε ότι για το σχολικό έτος 2023-2024 στο 4ο Γυμνάσιο Αμπελοκήπων λειτουργεί Ε.Δ.Υ. (Επιτροπή Διεπιστημονικής Υποστήριξης), η οποία αποτελείται από: α) την Διευθύντρια του σχολείου, β) τους Εκπαιδευτικούς του Τμήματος Ένταξης, γ) την Ψυχολόγο δ) την Κοινωνική Λειτουργό.

Τα μέλη της Ε.Δ.Υ. δραστηριοποιούνται εντός του σχολικού πλαισίου με σκοπό την εκπαιδευτική αξιολόγηση και την αντιμετώπιση :

  • Μαθησιακών Δυσκολιών ή Εμποδίων των μαθητών/τριών
  • Θεμάτων Συμπεριφοράς των μαθητών/τριών
  • Ψυχολογική Υποστήριξη των μαθητών/τριών
  • Συμβουλευτική Γονέων

Η Ψυχολόγος κα Τσακίρογλου Ανδριάνα και η Κοινωνική Λειτουργός κα Τσαλίκη Λυδία θα βρίσκονται στον χώρο του σχολείου κάθε Παρασκευή 08:30 – 12:30, με σκοπό την αντιμετώπιση των παραπάνω θεμάτων. Στο πλαίσιο αυτής της δράσης θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι σε περίπτωση που κάποιος μαθητής ή μαθήτρια επιθυμεί να υποστηριχθεί από την Ε.Δ.Υ. είναι απαραίτητη η έγγραφη συγκατάθεση των γονέων προκειμένου να πραγματοποιηθούν οι ατομικές συναντήσεις με τον μαθητή ή μαθήτρια και να διαμορφωθεί ένα εξατομικευμένο πρόγραμμα υποστήριξής του.

Επιπλέον, ως γονείς εάν σας προβληματίζει οποιοδήποτε θέμα σχετικά με το παιδί σας, μπορείτε να επικοινωνήσετε τις ώρες λειτουργίας του σχολείου με την Διευθύντρια, ώστε να οριστεί η συνάντηση με την ψυχολόγο και την κοινωνική λειτουργό της Ε.Δ.Υ. .

Να υπογραμμίσουμε ότι στις συναντήσεις τηρείται το απόρρητο.

Καλή σχολική χρονιά !

Με εκτίμηση

Η Διευθύντρια Ευανθία Μιτιντζή, η Ψυχολόγος Ανδριάνα Τσακίρογλου ,  η Κοινωνική Λειτουργός Λυδία Τσαλίκη.